Brunch

Brunch er egentligt noget vi har importeret fra England, men det gør det jo ikke mindre lækkert. I alt sin enkelthed er det en blanding af morgenmad og frokost, deraf navnet som kommer af en sammentrækning af det engelske breakfast (morgenmad) og lunch (frokost), derfor vil man også nogen gange høre det omtalt som mokost.
Hos kokken-mesterslagteren er vi stolte over vores brunches. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din brunch, fra en menu med mere end 20 forskellige retter. Derefter skal du blot fortælle os, til hvor mange du skal servere brunch, så klare vi resten. Vi tilbereder maden, og kører ud med det, på hele Fyn.
Eller hvis det ikke lige er en brunch der er sagen, så kan vi også tilbyde en picnickurv. Når vejret er godt, solen skinner. Så findes der ikke noget bedre en at tage til stranden, eller bare ud i det grønne, og spise frokost i det fri. Med vores picnickurv, så har vi gjort det nemt at arrangere en skovtur for eksempelvis familie og venner. Vi har gjort det nemt, og pakker picnickurven for dig, du behøver slet ikke at tænke over at få lavet mad, og pakke det hele ned. Vi gør det hele for dig, alt du skal koncentrere dig om er at få en skøn dag i det fri.

Viser alle 2 resultater