Grill

Sommeren er over os, og udover strand, solskin og is, så betyder det også lange grillaftener. Hvad enten det er til familie, de nærmeste venner eller du skal holde stort grillselskab, så har vi hos kokken-mesterslagteren alt hvad du skal bruge til en fantastisk aften.
Vi har f.eks. helstegt pattegris som vi levere med grill og det hele. Det eneste du behøver at gøre er at tilsætte kul og tænde op.
Derudover har vi også et sort udvalg af kød og pølser, alt sammen klargjort på forhånd, så det eneste du behøver at gøre er at smide det på grillen, og servere det for dine gæster. Vi kan også hjælpe med ekstra tilbehør, såsom kold kartoffelsalat, flødekartofler, majskolber med smør og meget meget mere.
Og når vi nu snakker om grill, så skulle det ske, at du ikke har nogen, eller din grill er for lille til at dit arrangement, så kan du selvfølgelig også leje en grill hos os.
For at gøre det ekstra nemt, så har vi også lavet en række grillpakker, der allerede indeholder alt hvad du skal bruge for at lave den perfekte grillaften. Det eneste du behøver at gøre, er at fortælle hvor mange I bliver, og hvornår i planlægger at grille, så kommer vi og levere det hele.
Kort sagt, det eneste vi ikke kan love dig når du skal have den perfekte grillaften, er at vejret arter sig, det bliver I nødt til at tage op med andre. Alt andet kan vi sørge for og vil vi gerne sørge for.

Grillprodukter leveres KUN i sommermånederne.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.