(min. 10 kuverter)
Buffet 1:
- Røget laksestykke på kålbund med limecreme og rugbrødschips
- Landskinke med melonsalat vendt i tomatpesto
- Grov pastasalat i oliventapanade og rucolasalat
- 2 slags af årstiden salater
- Pommes Anna med sprød bacon
- Krydderfyldt svinemørbrad med spinat
- Glaseret letsaltet kalvebryst med rødvinssauce
- Dessert: 3 slags oste fra hele verden (kan variere) m. frugt og grønt
Buffet 2:
- Varmrøget laks med grillede grøntsager og kaperscreme
- Røget svinemørbrad med mozzarella på salatbund
- Karryristet kyllingestykker vendt i parmasanflager
- Tomat i balsamico og hvidløg
- Tzatziki med agurk og spidskål
- Kokkens favoritsalat
- Ovnbagt Pommes Rösti med rodfrugtcreme
- Ølbraiseret ungkvægculotte
- Letsaltet kylling med citron og hvidløg
- Stegt svinefilet med tomat og rosmarin
- Dessert: Chokoladekage med kanelcreme og friske bær
Buffet 3:
- Honningbagt laks med syltede rødbeder og rødløg
- Røget andebryst med appelsin og nødder
- Hvedekærnesalat med rødløg og persille
- Kolde ovnbagte rodfrugter med sesam
- Grillet aspargessalat med friske krydderurter
- Kokkens favoritsalat
- Dijonbagte kartofler med springløg og urter
- Stegt oksefilet med tomatpesto og trøffelsauce
- Ovnstegt unghanebryst med salvie og græsk yoghurt
- Braiseret lammekølle med rosmarin og citron
- Dessert: Dessert fad med små lækre smagsbomber, som en fantastisk afslutning på den helt store og lækre buffet
Buffet 4:
- Lakseroulade med rogncreme
- Røget okseinderlår med bær, løgkompot og hvidløgscreme
- Sauteret scampi rejer i sur/sød sauce
- Braiseret nakkefilet med sennep og salvie
- Tandoori steg fyldt kylling bryst
- Stegt oksemørbrad og balsamico sauce
- Hvidløgs og rosmarin kartofler
- Grillet spidskål med rygeost på toppen
- Rucola salat og blommetomat samt mozzarella og ristet pinjekerner
- Kokkens hjemmelavet salat
- Dessert: Gateau Marcel kage med råsyltet bær
Buffet
210,00 Kr. – 325,00 Kr.
Vælg buffet herunder: