Platte 1:
- Lakserilette m/rygeostcreme
- Leverpostej m/bacon og champignon
- Røget dyrekølle m/østershatte og røræg
- Medisterpølse og små frikadeller m/syltet rødebedesalat
- Oksebryst m/pickles
- Stegt fiskefilet m/remoulade
- Ris á la mande m/kirsebærsauce
Platte 2:
- Stegte kæmperejer m/juleæblesalat
- Hjemmelavet gravad laks m/dildcreme
- Tartelet m/høns i asparges
- Braiseret kalvebryst m/syltede løg
- Ribbensteg m/rødkål
- Stegt fiskefilet m/remoulade
- Ris á la mande m/kirsebærsauce
Platte 3:
- Kold dampet torsk m/bacon
- Røget laks m/peberrod, tyttebær og jordskokke chips
- Krydret Roastbeef m/urter i sennep
- Honningstegt andelår m/marineret kål
- Hønserilette m/julesalat og appelsin
- Brieost m/frugt
- Creme brulee m/friske bær
Juleplatte
138,00 Kr.