Buffet 1:
- 2 tarteletter med høns i asparges
- Røgede laksestykker med spidskålbund, citrusdressing og rugbrødschips
- 2 slags af årstidens salater med dressing
- Flødekartofler med porrer og bacon
- Ovnstegt unghanebryst med ramsløg
- Krydderfyldt svinemørbrad med spinat
- Braiseret kalvebryst med rødvinssauce
- Festislagkage med råsyltede bær
Buffet 2:
- Kolde kæmperejer i sur-sød sauce og sprød bacon
- Røget svinemørbrad med mozzarella på kålbund vendt i olivenolie
- Tandoristegt kyllingestykker vendt i parmesanflager
- Balsamicomarineret tomater og hvidløg
- Tzatziki med sommerspidskål og oliven
- 2 slags af kokkens salater med dressing
- Ovnbagte pestomarineret kartofler
- Helstegt oksefilet med whiskysauce
- Stegt italiensk svinefilet med rosmarin
- Letsaltet kyllingebryst med citron og timian
- Nøddekurv med frisk frugtsalat og hindbærcuolis
Buffet 3:
- Honningbagt laks med syltet rødbede og sommerløg
- Røget skinke med melonsalat vendt i tomatpesto
- Grillet asparges vendt i olivenolie samt revet parmasan
- 2 slags af kokkens sommersalater med dressing
- Dijonbagte kartofler med frisk timian
- Gratinflødekartofler med sprød bacon
- Pikeret oksemørbrad med rødvinssauce
- Unghanebryst med frisk salvie vendt i græsk yoghurt.
- Braiseret ungkvægculotte
- Desserfade symfoni af små lækre kager og vaniljeis.
Konfirmation Buffet
230,00 Kr. – 295,00 Kr.
Vælg buffet herunder: