Forretter:
- 2 stk. tarteletter med høns i asparges
- Røget okseinderlår med estragon-mayonnaise og salatmandler
- Ovnbagt torsk med parmaskinke, friske krydderurter og frisk kaperscreme
- Røget andebryst med sprød salat samt peberrodscreme
- Stegt laks på kålbund med rygeostcreme
- Røget svinemørbrad med mozzarella, nødder og tranebær
- Ristet kylling med rucola og parmesanflager
- Stegt kæmpereje spyd, vendt i hvidløg og chili, med frisk salat
Hovedretter:
- Kalvesteg stegt som vildt med vildtsauce, kartofler, waldorfsalat, tyttebær og surt
- Helstegt skinke med rösti-kartofler, årstidens sprøde grøntsager og spinatcreme
- Gammeldags oksesteg med dampede grøntsager, skysauce og hvide kartofler
- Ølbraiseret kalvebryst med ølsauce, saltkartofler og grønt
- Citron og rosmarinstegt lammekølle med ratatouille, sæsongrønt og kartoffeltårn
- Helstegt kalkunbryst med pebersauce, stegte kartofler og broccolisalat med soltørrede tomater
- Helstegt oksefilet med trøffelsauce sauterede bønner, semidried tomater og flødekartofler med porer
- Helstegt oksemørbrad med rødvinssauce, Pommes Anna og årstidens grønt
Desserter:
- Mandeltærte med pærer og vanilje creme
- Islagkage med sprød kage og friske bær
- Chokoladefondant med syltet havtorn og skovbær
- Kaffedrømmekage med sorbet is og friske frugter
- Italiensk Tiramisu med blandede frugter
- Crème Brûlée med syltede blåbær
- Æbletærte med kanelcreme samt vaniljeis
- Hvid chokolade med bær og karamelcreme
Sammensæt din egen menu
210,00 Kr. – 320,00 Kr.
Vælg antal retter herunder: